header_12ani header_10 header_12
Duminică, Decembrie 16, 2018

Inscriptionari autocolant

masinaPentru inscriptionari folosim doar materiale de cea mai buna calitate de la ORACAL sau 3M. Putem inscriptiona orice de la obiecte mici, vitrine, pereti, masini de toate dimensiunile, motociclete, geamuri pentru a le conferi un aspect de geam sablat, panouri, casete luminoase, totemuri etc.

Citeste mai mult...

Volumetrie polistiren

volumetriePDecupam in atelierul propriu litere si forme volumetrice.   Polistirenul prezinta mai multe avantaje: este un material usor, poate fi vopsit intr-o gama larga de culori si cu ajutorul lui se pot realiza reclame de interior sau de exterior ieftine si usor de montat. 

Citeste mai mult...

Display-uri plexiglas

plexiDisplay-urile din plexiglas sunt cel mai des folosite pentru suportul etichetelor, cartilor de vizita, flyerelor, posterelor dar pot fi si sub forma de urne pentru sondaje, promotii sau concursuri, cutii de siguranta pentru prezentarea produselor ce nu trebuie deteriorate sau pot fi produse  

Citeste mai mult...

Reclame luminoase

luminoasePutem produce orice tip de casete luminoase simpla fata sau dubla fata dintr-o gama larga de materiale forme si culori, litere volumetrice, totem-uri sau panouri iluminate, in functie de cerinta clientului, cu tuburi fluorescente de cea mai buna calitate, tuburi spectrale sau LED-uri.

Citeste mai mult...

Totemuri

totemLa capitolul "Reclame luminoase" putem produce orice tip de casete luminoase simpla fata sau dubla fata dintr-o gama larga de materiale forme si culori, litere volumetrice, totem-uri sau panouri iluminate, in functie de cerinta clientului, cu tuburi fluorescente de cea mai buna calitate, tuburi spectrale sau leduri.

Citeste mai mult...

Panouri publicitare

panouriAm realizat de-a lungul timpului o varietate de panouri pentru clientii nostri. Acestea au fost de la simple panouri stradale sau indicatoare pana la panouri cu forme si din materiale speciale care sa prezinte cat mai detaliat caracteristicile produselor pe care le promovau. 

Citeste mai mult...

Mobilier publicitar

MobilierPutem produce la comanda, urmand specificatiile clientului,  aproape orice tip de mobilier pentru amenajarea spatiilor si / sau depozitare. Putem produce mobilier in forma clasica  sau mobilier special proiectat pentru a expune produsele sau serviciile pe care clientul doreste sa le scoata in evidenta.

Citeste mai mult...

Elemente pentru decoruri

polistirenPAvem un portofoliu de produse ce ne permite sa realizam o gama variata de decoruri pentru a da culoare oricarui spatiu ce necesita acest lucru. Putem decora vitrine, magazine, spatii de birouri, pereti, geamuri ... etc. Decorurile pot consta in autocolante, panouri din diverse materiale 

Citeste mai mult...

Montaje profesionale

montajeDe-a lungul timpului am fost alaturi de colaboratorii nostrii si, atunci cand acestia au avut nevoie, am realizat pentru ei o parte din proiectele pe care le aveau de terminat intr-un timp foarte scurt. Avem experienta si personalul necesar realizarii montajelor profesionale. 

Clienti
4.png
2.png
3.png